Inloggen & aanmelden

Log in op je Mijn Staatsloterij account om mee te spelen of maak een nieuw account aan.

Log in op Mijn Staatsloterij

Club StaatsloterijClubnieuws

Op deze pagina vind je het laatste Clubnieuws van Club Staatsloterij. Zo lees je bijvoorbeeld leuke achtergrondverhalen van prijswinnaars en kun je alvast bekijken welke Superprijs er binnenkort aankomt of voor welke Direct kans prijzen je kunt gaan meespelen. Veel plezier!

Een greep uit de winnaars van deze week
  • De heer Hut
  • De heer Komduur
  • Mevrouw Meijer
  • De heer Reinders
  • Mevrouw van Hees
  • Mevrouw Moermond
  • De heer van de Vijver
  • Mevrouw Van schendelen
  • De heer Jacobus
  • De heer Slijp
  • De heer van leeuwen
  • Mevrouw Teijema
  • De heer Versteeg
  • Mevrouw Blaauw
  • De heer Koning
Naar Direct kans
Binnenkortbij Club Staatsloterij
16 september 2019Een Vespa Elettrica elektrische scooter

Veilig, milieuvriendelijk en onweerstaanbaar stijlvol: de Vespa Elettrica elektrische scooter is niet voor niets uitgegroeid tot een klassieker. Wat wordt jouw eerste tripje?

Naar de Superprijs van deze maand
16 september 2019Een Canon EOS 2000Dspiegelreflexcamera

Eindeloos de mooiste foto's maken. Met instellingen voor portretten, landschappen en meer. En je deelt ze heel eenvoudig met vrienden of familie!

Naar de Direct kans prijzen van deze maand
Winnaar Superprijsaan het woord

Meneer Kortstam was de gelukkige winnaar van een Quooker Flex.
Wat was je eerste reactie nadat je hoorde dat je had gewonnen?
"Mijn eerste reactie was: ja ja, dat zal wel! In eerste instantie kon ik het maar moeilijk geloven."

Waarom deed je mee voor deze Superprijs?
“Eerlijk gezegd: ik vroeg me al heel lang af hoe het zou zijn om met een Quooker te koken. Maar ik vond de uitgave eigenlijk te groot.

Dus daarom kocht ik hem steeds maar niet. Echt zoiets waarvan je zegt 'dat komt ooit wel'."

Gelooft u inmiddels wel dat u echt gewonnen heeft?
"De Quooker is al geinstalleerd in onze keuken! Dus ik kan er niet meer omheen, haha. En ik kan je zeggen: we zijn er ontzettend blij mee en gebruiken hem hartstikke vaak."

Bekijk de Superprijs van deze maand
Speel bewust