Inloggen & aanmelden

Log in op je Mijn Staatsloterij account om mee te spelen of maak een nieuw account aan.

Log in op Mijn Staatsloterij

Club StaatsloterijClubnieuws

Op deze pagina vind je het laatste Clubnieuws van Club Staatsloterij. Zo lees je bijvoorbeeld leuke achtergrondverhalen van prijswinnaars en kun je alvast bekijken welke Superprijs er binnenkort aankomt of voor welke Direct kans prijzen je kunt gaan meespelen. Veel plezier!

Een greep uit de winnaars van deze week
  • De heer Niewold
  • Mevrouw Ziermans
  • De heer Osman
  • De heer Kuiper
  • De heer Peels
  • De heer Erades
  • De heer Gouweleeuw
  • Mevrouw Leurs
  • Mevrouw Vermeulen
  • De heer Maijer
  • De heer van den Brink
  • Mevrouw van Gils
  • De heer van Streepen
  • De heer Kooistra
  • De heer van der Kuip
Naar Direct kans
Binnenkortbij Club Staatsloterij
16 juli 2018Een reis naar Zuid-Afrikat.w.v. € 4.985

Lukt het jullie om de Big Five te spotten tijdens een van de vele safari's? Een reis om nooit meer te vergeten! Deze geweldige reis is inclusief vlucht, hotels, safari's en zakgeld.

Naar de Superprijs van deze maand
16 juli 2018Een Staatslott.w.v. € 15

Stel je eens voor dat je met dit Staatslot de Jackpot wint? Belastingvrij! Wat zou je met al dat geld doen? Bij elke trekking op de 10e van de maand maak je kans op grote geldprijzen. Veel geluk!

Naar Direct kans prijzen van deze maand
Winnaar Superprijsaan het woord

Meneer Nugter is de gelukkige winnaar van de wooncheque van Goossens t.w.v. € 5.500.

Wat dacht je toen je hoorde dat je gewonnen had?

“Wow, hier kunnen we wel wat mee! Wij gaan lekker shoppen bij Goossens! Ik deel deze prijs met een vriend. We doen vaak samen mee om samen meer kans te maken op leuke prijzen. Maar dit is de eerste grote prijs!”

Weet je al wat je gaat kopen?

"Ik heb al samen met mijn vrouw gekeken naar leuke dingen bij Goossens. We hebben een nieuw topmatras nodig, maar daar denken we nog even rustig over na. Binnenkort gaan we eens even op ons gemak door de winkel lopen.”

Bekijk de Superprijs van deze maand
Speel bewust