Inloggen & aanmelden

Log in op je Mijn Staatsloterij account om mee te spelen of maak een nieuw account aan.

Op deze pagina vind je het laatste Clubnieuws van Club Staatsloterij. Zo lees je bijvoorbeeld leuke achtergrondverhalen van prijswinnaars en kun je alvast bekijken welke Superprijs er binnenkort aankomt of voor welke Direct kans prijzen je kunt gaan meespelen. Veel plezier!

Een greep uit de winnaars van deze week
  • Mevrouw moerdijk
  • Mevrouw Lenderink
  • De heer Sissing
  • Mevrouw Been-Hodes
  • Mevrouw Locht
  • De heer Botter
  • Mevrouw de Jong
  • De heer Goud
  • De heer Zwaan
  • Mevrouw Bak
  • Mevrouw van de Putte-van Campen
  • Mevrouw Strikkers
  • Mevrouw Krakau De Jong
  • De heer Dierx
  • De heer Bel
Naar Direct kans
Binnenkortbij Club Staatsloterij
10 februari 2022Samsung QLEDtelevisie t.w.v. € 2.499

Deze waanzinnige televisie wil je gegarandeerd in je woonkamer hebben: geweldige kwaliteit en de mooiste kleuren.

Naar de Superprijs van deze maand
10 februari 2022Een Nintento SwitchConsole + spel t.w.v. € 480

Eindeloos gamen met de Nintendo Swtich Console. Lekker alleen, of gezellig met je vrienden!

Naar de Direct kans prijzen van deze maand
Winnaar Superprijsaan het woord

Mevrouw Langedonk was de gelukkige winnaar van een Samsung The Frame televisie t.w.v. € 1.819.
Wat was je eerste reactie toen je hoorde dat je had gewonnen?"Dat kan niet! Je verwacht nooit dat je zelf een keer wint. Als het dan toch zo is, is het feest extra groot."

Waarom deed je mee voor deze Superprijs?"We wilden heel graag een nieuwe televisie, zodat onze huidige tv naar de speelkamer van de kinderen kan verhuizen. Goed nieuws!"

Wil je nog wat kwijt?"We zijn superbij met deze Superprijs, nogmaals bedankt!"

Bekijk de Superprijs van deze maand
Speel bewust