Inloggen & aanmelden

Log in op je Mijn Staatsloterij account om mee te spelen of maak een nieuw account aan.

Log in op Mijn Staatsloterij

Club StaatsloterijClubnieuws

Op deze pagina vind je het laatste Clubnieuws van Club Staatsloterij. Zo lees je bijvoorbeeld leuke achtergrondverhalen van prijswinnaars en kun je alvast bekijken welke Superprijs er binnenkort aankomt of voor welke Direct kans prijzen je kunt gaan meespelen. Veel plezier!

Een greep uit de winnaars van deze week
  • Mevrouw Sahertian
  • De heer 's-Gravendijk
  • De heer Visser
  • De heer Mullenders
  • Mevrouw Breitkopf
  • De heer Goris
  • De heer van Marsbergen
  • De heer Bas
  • Mevrouw Hoeve
  • De heer van Dinter
  • De heer Staupe
  • De heer Janssen
  • De heer Grosfeld
  • De heer van Donkelaar
  • De heer de Vries
Naar Direct kans
Binnenkortbij Club Staatsloterij
16 maart 2018Een 5-delig Apple-pakket t.w.v. € 4.757

Dit pakket doet het hart van elke Apple-liefhebber sneller kloppen: een MacBook Pro, iPhone X, Apple TV, iPad en een Apple Watch. Deze kunnen allemaal van jou zijn!

Naar Direct kans prijzen van deze maand
16 maart 2018Een StraatKoningsdagloten

Bij feestelijke momenten horen Staatsloten, dus bij Koningsdag mogen ze ook niet ontbreken! Zet volgende maand je punten in en maak kans op een Straat Koningsdagloten.

Naar de Superprijs van deze maand
Superprijs winnaaraan het woord

Meneer Hermans is één van de gelukkige winnaars van de reischeque t.w.v. € 5.000.

Wat dacht je toen je hoorde dat je gewonnen had?

“Dat meen je niet! De eerste vier woorden die mijn vriendin heeft geroepen, nadat ik haar heb gebeld om te vertellen dat we de reischeque hebben gewonnen. En nog steeds geloven we het niet helemaal, wat een prijs!”

En... waar gaat de reis heen?
"We zijn gek op reizen, dus we hebben standaard een verlanglijstje wat dat betreft. Zo staat een rondreis door China, Peru, Schotland en Vietnam hoog op ons lijstje. De keus blijft lastig, maar dat we dit jaar een of twee keer een prachtige reis gaan maken, staat vast. De voorpret is in ieder geval al begonnen, wij hebben er zin in!”

Bekijk de Superprijs van deze maand
Speel bewust