Inloggen & aanmelden

Log in op je Mijn Staatsloterij account om mee te spelen of maak een nieuw account aan.

Log in op Mijn Staatsloterij

Op deze pagina vind je het laatste Clubnieuws van Club Staatsloterij. Zo lees je bijvoorbeeld leuke achtergrondverhalen van prijswinnaars en kun je alvast bekijken welke Superprijs er binnenkort aankomt of voor welke Direct kans prijzen je kunt gaan meespelen. Veel plezier!

Een greep uit de winnaars van deze week
  • De heer ruitenburg
  • Mevrouw Stitzinger
  • De heer Timur
  • De heer Baesjou
  • De heer Holsappel
  • De heer Vos
  • De heer Drost
  • De heer De Lange
  • Mevrouw Smit
  • De heer Thode
  • De heer Vink
  • De heer Migacz
  • De heer van Kalmthout
  • De heer Zadelhoff
  • De heer Ouwejan
Naar Direct kans
Binnenkortbij Club Staatsloterij
10 augustus 2021Een trip naar New Yorkt.w.v. € 5.000

Alsof je een film binnenstapt: wolkenkrabbers, Central Park, iconische straten...

Naar de Superprijs van deze maand
10 augustus 2021Een RIMOWAreiskoffer t.w.v. € 1.030

Helemaal klaar om weer op reist te gaan met deze waanzinnig sterke koffer.

Naar de Direct kans prijzen van deze maand
Winnaar Superprijsaan het woord

Meneer Langenhuijsen was de gelukkige winnaar van een Urban Arrow elektrische bakfiets + accessoires t.w.v. € 5.000.
Wat was je eerste reactie nadat je hoorde dat je had gewonnen?"Ik keek mijn vriendin verbaasd aan: ongelooflijk!"

Waarom deed je mee voor deze Superprijs?

“Onze oude bakfiets is gestolen, tijdens de zwangerschap van de tweede. We wilden graag een nieuwe kopen, dus deze prijs kwam als geroepen!"

Waar ga je het liefst naartoe met de elektrische bakfiets?"Op dit moment vooral de opvang, maar als de oudste groter is, gaan we zeker naar mijn schoonouders, die wonen wat verder weg.”

Bekijk de Superprijs van deze maand
Speel bewust