Inloggen & aanmelden

Log in op je Mijn Staatsloterij account om mee te spelen of maak een nieuw account aan.

Log in op Mijn Staatsloterij

Club StaatsloterijClubnieuws

Op deze pagina vind je het laatste Clubnieuws van Club Staatsloterij. Zo lees je bijvoorbeeld leuke achtergrondverhalen van prijswinnaars en kun je alvast bekijken welke Superprijs er binnenkort aankomt of voor welke Direct kans prijzen je kunt gaan meespelen. Veel plezier!

Een greep uit de winnaars van deze week
  • Mevrouw van der veen
  • Mevrouw Christoffel-Bannink
  • De heer van Ballegooijen
  • De heer Swager
  • De heer de Boer
  • De heer van Ballegooijen
  • De heer Kleijwegt
  • Mevrouw van Bemmel
  • De heer Coenders
  • De heer van Tongeren
  • Mevrouw van Rooijen
  • Mevrouw Van Hulst
  • De heer Schoenmakers
  • De heer de Ruiter
  • De heer Groen
Naar Direct kans
Binnenkortbij Club Staatsloterij
16 juli 2019Een VanMoof Electrified X2t.w.v. € 3.398

De VanMoof Electrified X2 is de meest stijlvolle en innovatieve e-bike die je kunt wensen. Waar ga jij heen op deze trendy eyecatcher?

Naar de Superprijs van deze maand
16 juli 2019Een opblaasbare jacuzzit.w.v. € 499,95

Wil jij je achtertuin omtoveren tot je eigen wellness resort? Met deze opblaasbare jacuzzi bubbelen jij en je vrienden deze zomer tot de zon ondergaat.

Naar Direct kans prijzen van deze maand
Winnaars OranjeColonnein beeld

We stuurden ónze spelers naar Frankrijk om de Oranje Leeuwinnen aan te moedigen tijdens Nederland - Kameroen.
Heel veel winnaars mochten mee naar Frankrijk voor de wedstrijd Nederland - Kameroen, tijdens het WK vrouwenvoetbal. Bekijk deze video en ervaar zelf hoe gezellig dit oranje feestje was.

De winnaars vertrokken in een grote bus vanaf Zeist naar Valenciennes, waar de wedstrijd gespeeld werd.
Het werd een spannende wedstrijd, met goals van Miedema en Janssen. En natuurlijk uiteindelijk de eindstand van 3 - 1 voor Nederland, maar dat zal je vast niet ontgaan zijn!

Speel bewust