Inloggen & aanmelden

Log in op je Mijn Staatsloterij account om mee te spelen of maak een nieuw account aan.

Log in op Mijn Staatsloterij

Op deze pagina vind je het laatste Clubnieuws van Club Staatsloterij. Zo lees je bijvoorbeeld leuke achtergrondverhalen van prijswinnaars en kun je alvast bekijken welke Superprijs er binnenkort aankomt of voor welke Direct kans prijzen je kunt gaan meespelen. Veel plezier!

Een greep uit de winnaars van deze week
  • De heer t Zand
  • De heer Erens
  • Mevrouw Werleman
  • De heer van den Berg
  • De heer de Krosse
  • De heer Wiggers
  • De heer Hogendorp
  • De heer Booy
  • De heer Bárnai
  • De heer Elstgeest
  • De heer Werkman
  • Mevrouw de Roode
  • De heer van Leijenhorst
  • De heer Dijk
  • Mevrouw Wilbrink
Naar Direct kans
Binnenkortbij Club Staatsloterij
16 april 2020Horloge naar keuzet.w.v. € 5.000

Van TAG Heuer tot Omega en van Chanel tot Cartier, bij Schaap en Citroen hebben ze het allemaal. Heb je altijd al gedroomd van zo'n fraai uurwerk aan je pols? Doe mee!

Naar de Superprijs van deze maand
16 april 2020Bowers & Wilkins PX 5 koptelefoont.w.v. € 299

Geconcentreerd werken, zonder omgevingsgeluid? Genieten van je muziek in een rumoerige ruimte? Geen probleem met deze draadloze noise cancelling koptelefoon!

Naar Direct kans prijzen van deze maand
Winnaar Superprijsaan het woord

Meneer ter Braak was de gelukkige winnaar van 1 jaar lang meespelen met een Straat Staatsloten.
Wat was je eerste reactie?
"Ik dacht eerst dat de mail nep was. Toen liet ik hem aan vrienden zien en zij zeiden dat hij echt moest zijn. En hij bleek echt te zijn!"

Dus je bent er wel blij mee?
“Mijn vrouw vroeg me laatst nog of

ik het ook nog ergens anders over kon hebben!".

Wat wil je gaan doen met je prijs?
“Het ligt er aan hoeveel ik uiteindelijk ga winnen. Ik heb uitgerekend hoeveel je minimaal wint als je elke maand met een Straat meespeelt en dat is al een mooi bedrag. We willen graag een treinreis langs de Duitse Oostzeekust maken."

Bekijk de Superprijs van deze maand
Speel bewust