Inloggen & aanmelden

Log in op je Mijn Staatsloterij account om mee te spelen of maak een nieuw account aan.

Log in op Mijn Staatsloterij

Club StaatsloterijClubnieuws

Op deze pagina vind je het laatste Clubnieuws van Club Staatsloterij. Zo lees je bijvoorbeeld leuke achtergrondverhalen van prijswinnaars en kun je alvast bekijken welke Superprijs er binnenkort aankomt of voor welke Direct kans prijzen je kunt gaan meespelen. Veel plezier!

Een greep uit de winnaars van deze week
  • De heer van Bree
  • De heer Liefting
  • De heer van de Kerkhof
  • De heer Boerman
  • Mevrouw Derksen-Felix
  • Mevrouw Klinckenberg
  • Mevrouw van Gulik
  • De heer van Raad
  • De heer Woertman
  • De heer van de Weghe
  • De heer Stokreef
  • De heer van Santen
  • Mevrouw Barsatie
  • Mevrouw van der Wielen
  • De heer Fortuin
Naar Direct kans
Binnenkortbij Club Staatsloterij
16 november 2019Een SamsungQLED Smart TV

Deze Samsung QLED TV heeft alles in huis voor een fenomenale kijkervaring: de hoogste beeldkwaliteit van dit moment en perfecte kleuren.

Naar de Superprijs van deze maand
16 november 2019Een 6-gangendinermét chef aan huis

Een 6-gangendiner voor 12 personen, bereid door een echte chef in de gezellige sfeer van je eigen huis. En de afwas nemen wij voor onze rekening!

Naar de Direct kans prijzen van deze maand
Winnaar Superprijsaan het woord

Meneer Klein was de gelukkige winnaar van de culinaire droomreis naar Modena in Italië.
En, hoe was het om in het beste restaurant van de wereld te dineren, Osteria Francescana?
"We vonden het een heel bijzondere ervaring. De ambiance, de verzorging, de presentatie en de gerechten waren echt geweldig."

Wat vonden jullie het lekkerste gerecht?

“In ieder geval niet de twee visgerechten! Het lekkerst (en een van de mooiste gerechten) was de ‘Beautiful, psychedelic, spin-painted veal, not flame grilled’.

Wat vonden jullie de mooiste ervaring van de reis?
“Moeilijk kiezen, maar de privé-chauffeur gaf toch wel een bijzonder rijk gevoel. Daar konden we allebei best wel aan wennen!"

Bekijk de Superprijs van deze maand
Speel bewust