Inloggen & aanmelden

Log in op je Mijn Staatsloterij account om mee te spelen of maak een nieuw account aan.

Log in op Mijn Staatsloterij

Op deze pagina vind je het laatste Clubnieuws van Club Staatsloterij. Zo lees je bijvoorbeeld leuke achtergrondverhalen van prijswinnaars en kun je alvast bekijken welke Superprijs er binnenkort aankomt of voor welke Direct kans prijzen je kunt gaan meespelen. Veel plezier!

Een greep uit de winnaars van deze week
  • De heer Zeegers
  • De heer van Dijk
  • Mevrouw Lohmann
  • De heer van Vuuren
  • Mevrouw Houwing-Kuijper
  • De heer van Bloemen Waanders
  • Mevrouw Ferwerda
  • De heer Veldhuizen
  • Mevrouw Cillari
  • De heer kieftenburg
  • De heer Fokke
  • De heer Kuiken
  • De heer Ozinga
  • Mevrouw Gunsing
  • De heer IJpelaar
Naar Direct kans
Binnenkortbij Club Staatsloterij
10 december 2021Een bijzondere Superprijst.w.v. € 5.000

Een Suprprijs die helemaal past bij de kerstgedachte... Kan jij bedenken wat het wordt?

Naar de Superprijs van deze maand
10 december 2021Deze Direct kans prijst.w.v. € 1.500 wil je winnen!

Hij blijft nog even geheim, maar deze prijs is alles waar je als voetbalfan van droomt...

Naar de Direct kans prijzen van deze maand
Winnaar Superprijsaan het woord

Dirk was de gelukkige winnaar van het goed gevulde Apple-pakket t.w.v. € 2.000.
Was je verrast toen je hoorde dat jij het pakket had gewonnen?"Ik had natuurlijk niet verwacht dat ik zou winnen, maar als fan van Apple hoopte ik er wel op."

Waarom deed je mee voor deze Superprijs?

“Ik vind Apple gewoonweg een geweldig merk. Dat was reden genoeg om mee te doen. Zo blij dat ik heb gewonnen!"

Wat vind je het mooist aan deze prijs?"Ik had al een iPhone, maar die heb ik nu vervangen door de nieuwste iPhone 12. Ook zal de MacBook Air met Airpods ontzettend veel gebruikt gaan worden.”

Bekijk de Superprijs van deze maand
Speel bewust