Inloggen & aanmelden

Log in op je Mijn Staatsloterij account om mee te spelen of maak een nieuw account aan.

Log in op Mijn Staatsloterij

Op deze pagina vind je het laatste Clubnieuws van Club Staatsloterij. Zo lees je bijvoorbeeld leuke achtergrondverhalen van prijswinnaars en kun je alvast bekijken welke Superprijs er binnenkort aankomt of voor welke Direct kans prijzen je kunt gaan meespelen. Veel plezier!

Een greep uit de winnaars van deze week
  • De heer Tang
  • Mevrouw De Reus
  • De heer Kastelijn
  • De heer Koning
  • De heer Jong
  • De heer Deugd
  • De heer van de Kraats
  • De heer Verhoeven
  • Mevrouw van Schaik
  • De heer Bossink
  • De heer Akker
  • De heer van der Spek
  • De heer Haalboom
  • Mevrouw Smeets
  • De heer Overwater
Naar Direct kans
Binnenkortbij Club Staatsloterij
16 oktober 2020Een Wattbike spinningfietst.w.v. € 3.200

Met deze Wattbike train je als een echte wielrenner. Koppel 'm aan de app en houd al je prestaties bij. Professioneel trainen, in je eigen huis!

Naar de Superprijs van deze maand
16 oktober 2020Huawei P30 Lite New editiont.w.v. € 330

Deze smartphone van Huawei heeft een batterij die eindeloos doorgaat en een triple camerasysteem voor de mooiste foto's.

Naar Direct kans prijzen van deze maand
Winnaar Superprijsaan het woord

Mevrouw Waarts was de gelukkige winnaar van een VanMoof S3 t.w.v. € 1.998.
Wat was je eerste reactie nadat je hoorde dat je had gewonnen?"Vreugde! Niet alleen had ik geluk, maar ik kon dat geluk nu ook delen met mijn vader, voor wie de prijs bedoeld was."

Waarom deed je mee voor deze Superprijs?

“Het was een verassing voor mijn vader. Hij was al heel lang op zoek naar een elektrische fiets. En een VanMoof is natuurlijk geweldig!"

Wat vind je het mooist aan deze prijs?"Mijn vader gaat vaak fietsen in Zeeland. Dan gaat de fiets op de auto en zie ik hem later ergens op een terras om samen een hapje te doen. Win-win voor ons allebei!”

Bekijk de Superprijs van deze maand
Speel bewust