Inloggen & aanmelden

Log in op je Mijn Staatsloterij account om mee te spelen of maak een nieuw account aan.

Log in op Mijn Staatsloterij

Op deze pagina vind je het laatste Clubnieuws van Club Staatsloterij. Zo lees je bijvoorbeeld leuke achtergrondverhalen van prijswinnaars en kun je alvast bekijken welke Superprijs er binnenkort aankomt of voor welke Direct kans prijzen je kunt gaan meespelen. Veel plezier!

Een greep uit de winnaars van deze week
  • De heer Notenboom
  • Mevrouw Beemsterboer
  • Mevrouw Siemens
  • Mevrouw Weber
  • De heer van Olphen
  • Mevrouw Jordens
  • De heer sf overhand
  • De heer Kuster
  • De heer Rijnders
  • De heer Marisael
  • De heer van Leeuwen
  • Mevrouw Middelkoop
  • De heer S Mikhail
  • De heer Jonkman
  • Mevrouw Seur
Naar Direct kans
Binnenkortbij Club Staatsloterij
16 maart 2021Een make-over van je tuin of balkon

Maak je tuin zomerklaar! Een buitenkeuken, loungeset, heel veel groen, die bbq of... We geven deze Superprijs 1 keer weg. Veel geluk!

Naar de Superprijs van deze maand
16 maart 2021Big Green Egg Mediummet onderstel t.w.v. € 1.339

Zo ben je klaar voor de eerste warme dagen! Roken, koken, stoven: maak de lekkerste gerechten met de Big Green Egg Medium.

Naar Direct kans prijzen van deze maand
Winnaar Superprijsaan het woord

Meneer Van de Weghe was de gelukkige winnaar van € 5.000 belastingvrij.
Wat vind je het leukst aan de prijs?"Het leukste vind ik dat ik zelf kan beslissen waar ik het geld aan uitgeef. Daar ga ik op m'n gemak over nadenken, maar ik denk dat ik het ga besteden aan een verre fietsreis, als dat weer kan."

Waarom deed je mee voor deze Superprijs?“Ik had niet gedacht te winnen, omdat er altijd iemand anders wint. Maar ik won dus toch, geweldig!"

Wat ga je doen met het geld?"Naast die fietsreis, ga ik zeker ook een feest geven voor al mijn vrienden. Dat moest ik door corona al twee keer uitstellen.”

Bekijk de Superprijs van deze maand
Speel bewust