Inloggen & aanmelden

Log in op je Mijn Staatsloterij account om mee te spelen of maak een nieuw account aan.

Log in op Mijn Staatsloterij

Club StaatsloterijClubnieuws

Op deze pagina vind je het laatste Clubnieuws van Club Staatsloterij. Zo lees je bijvoorbeeld leuke achtergrondverhalen van prijswinnaars en kun je alvast bekijken welke Superprijs er binnenkort aankomt of voor welke Direct kans prijzen je kunt gaan meespelen. Veel plezier!

Een greep uit de winnaars van deze week
  • De heer Van Dalum
  • De heer Jansen
  • De heer Honsbeek
  • De heer Posthumus
  • De heer Bos
  • De heer van der Wal
  • Mevrouw Dekker
  • De heer Groot Koerkamp
  • De heer Tijhuis
  • De heer Copier
  • De heer v d Groes
  • De heer Mulders
  • De heer Thomasse
  • De heer van Son
  • De heer In De Braekt
Naar Direct kans
Binnenkortbij Club Staatsloterij
16 oktober 2018Een Bose entertainment systemt.w.v. € 4.499

Een groots geluid, uit de kleinste apparaten.. Met dit entertainment system van Bose geniet je optimaal en levensecht van je favoriete films en muziek.

Naar de Superprijs van deze maand
16 oktober 2018Een nacht slapenin The Grand Amsterdam

Sluit jij aan in de rij beroemdheden die geslapen hebben in het schitterende vijfsterrenhotel The Grand? Zo heb je Amsterdam nog nooit beleefd!

Naar Direct kans prijzen van deze maand
Winnaar Superprijsaan het woord

Meneer Koster is de gelukkige winnaar van een jaar lang een Straat Staatsloten t.w.v. € 1.800.

Wat dacht je toen je hoorde dat je gewonnen had?
“Ik stond net bij een benzinestation te tanken, toen ik gebeld werd. Eerst was ik wat huiverig, maar dat veranderde al snel in ongeloof: ik had een mooie prijs gewonnen! Wanneer win je nou iets? Te gek.”

Mevrouw Kuipers is de gelukkige winnaar van een jaar lang een Straat Staatsloten t.w.v. € 1.800.

Wat dacht je toen je hoorde dat je gewonnen had?
“Dit kan toch niet waar zijn? Maar toch, ik heb écht gewonnen! Als ik een mooie geldprijs win ga ik alle reizen maken die ik nog zou willen maken: Indonesië, Amerika en zo kan ik nog wel even doorgaan.”

Bekijk de Superprijs van deze maand
Speel bewust