Inloggen & aanmelden

Log in op je Mijn Staatsloterij account om mee te spelen of maak een nieuw account aan.

Log in op Mijn Staatsloterij

Club StaatsloterijClubnieuws

Op deze pagina vind je het laatste Clubnieuws van Club Staatsloterij. Zo lees je bijvoorbeeld leuke achtergrondverhalen van prijswinnaars en kun je alvast bekijken welke Superprijs er binnenkort aankomt of voor welke Direct kans prijzen je kunt gaan meespelen. Veel plezier!

Een greep uit de winnaars van deze week
  • Mevrouw de Haas-lucas
  • De heer de Raef
  • De heer van der Werff
  • Mevrouw van Egmond
  • De heer Klei
  • De heer van Egmond
  • De heer van Kats
  • De heer de Lange
  • Mevrouw Vogels
  • Mevrouw Lens
  • De heer van Zalingen
  • De heer Ali
  • De heer Wolters
  • De heer Peters
  • De heer Horster
Naar Direct kans
Binnenkortbij Club Staatsloterij
16 december 2017Een reischequet.w.v. € 5.000

Een luxe vakantie op Ibiza, op de skies met vrienden in Oostenrijk of liever een rondreis door Afrika... Met deze reischeque heb jij het voor het zeggen!

Naar de Superprijs van deze maand
16 december 2017Een Straatje1/5 Staatsloten met XL

Een lange reis maken, je droomauto kopen of een nieuwe keuken? Met een Straatje 1/5 Staatsloten met XL maak je wel 10x kans op grote prijzen!

Naar Direct kans prijzen van deze maand
Superprijs winnaar aan het woord

Meneer Aalbregtse is één van de gelukkige winnaars van een elektrische fiets van Giant

Wat dacht je toen je hoorde dat je gewonnen had?
“Toen ik hoorde dat ik gewonnen had, kon ik het in eerste instantie gewoon niet geloven. Ik ben zo blij met mijn prijs! En het mooie is: de fiets is ook nog eens netjes bij mij thuis afgeleverd!"

Wat vind je het leukst aan je prijs?
“Ik heb heel erg veel zin om leuke fietstochten te gaan maken in de omgeving. En misschien ook nog wel verder weg, en dat kan heel comfortabel op deze fiets van Giant!

Ik wilde al een tijdje elektrisch gaan fietsen en dankzij deze prijs maakt de Staatsloterij dat voor mij mogelijk. Mijn geluk kan niet op!"

Bekijk de Superprijs van deze maand
Speel bewust