Inloggen & aanmelden

Log in op je Mijn Staatsloterij account om mee te spelen of maak een nieuw account aan.

Log in op Mijn Staatsloterij

Op deze pagina vind je het laatste Clubnieuws van Club Staatsloterij. Zo lees je bijvoorbeeld leuke achtergrondverhalen van prijswinnaars en kun je alvast bekijken welke Superprijs er binnenkort aankomt of voor welke Direct kans prijzen je kunt gaan meespelen. Veel plezier!

Een greep uit de winnaars van deze week
  • Mevrouw Michels
  • De heer Butink
  • De heer Kock
  • Mevrouw Mak
  • De heer Bayrak
  • De heer Broer
  • De heer van Hattum
  • De heer Janssen
  • Mevrouw Mohabir
  • De heer Bornhijm
  • De heer Heinen
  • De heer van de Plasse
  • De heer Smits
  • De heer Voncken
Naar Direct kans
Binnenkortbij Club Staatsloterij
16 juli 2020Een elektrische VanMoof S3 t.w.v. € 1.998

Het klassieke rechte frame van VanMoof, volgestopt met innovaties van de nieuwste generatie. Een ongekende fietservaring!

Naar de Superprijs van deze maand
16 juli 2020SUP Stand Up Paddle Boardt.w.v. € 435

Actief bezig zijn in de buitenlucht en genieten van de mooie omgeving. Een sup-board is een must voor de zomer!

Naar Direct kans prijzen van deze maand
Winnaar Superprijsaan het woord

Mevrouw de Laat was de gelukkige winnaar van een Apple Pakket t.w.v. € 2.390.
Wat was je eerste reactie nadat je hoorde dat je had gewonnen?"Ik dacht eerst even helemaal niks, maar was uiteraard vanzelf zeer aangenaam verrast! Wie wordt er nou niet blij van zo'n mooi pakket, wát een prijs!"

Waarom deed je mee voor deze Superprijs?

“Met de nieuwe iPhone 11 en MacBook Pro heb je nog jaren plezier en ik kan ze allebei goed gebruiken."

Wat vind je het mooist aan deze prijs?"Dat ik gewonnen heb is al leuk genoeg maar ik kreeg de prijs al gelijk de dag nadat ik het goeie nieuws hoorde. Dus ik kon meteen genieten van mijn nieuwe gadgets!”

Bekijk de Superprijs van deze maand
Speel bewust