Inloggen & aanmelden

Log in op je Mijn Staatsloterij account om mee te spelen of maak een nieuw account aan.

Log in op Mijn Staatsloterij

Club StaatsloterijClubnieuws

Op deze pagina vind je het laatste Clubnieuws van Club Staatsloterij. Zo lees je bijvoorbeeld leuke achtergrondverhalen van prijswinnaars en kun je alvast bekijken welke Superprijs er binnenkort aankomt of voor welke Direct kans prijzen je kunt gaan meespelen. Veel plezier!

Een greep uit de winnaars van deze week
  • De heer Sletterink
  • De heer Knoops
  • De heer Webers
  • De heer Biemans
  • De heer van Maanen
  • De heer Reijnen
  • De heer Lette
  • De heer Vreeswijk
  • Mevrouw Kooiker Klabbers
  • De heer vink
  • Mevrouw van der Hulst
  • De heer de graaf
  • De heer Koorn
  • Mevrouw Kok
  • Mevrouw Craenen
Naar Direct kans
Binnenkortbij Club Staatsloterij
16 mei 2019Een diner bijOsteria Francescana

Een diner bij dit driesterrenrestaurant in Modena is wel heel bijzonder: het is namelijk uitgeroepen tot beste van de wereld!

Naar de Superprijs van deze maand
16 mei 2019Een 4-delige pannensetvan WMF

Deze pannenset gaat een heel leven mee, echt waar! Kook jij binnenkort de sterren van de hemel met deze geweldige pannen?

Naar de Direct kans prijzen van deze maand
Winnaar Superprijsaan het woord

Meneer Meijer was de gelukkige winnaar van een reis naar Curaçao voor 4 personen.

Wat was je eerste reactie nadat je hoorde dat je had gewonnen?"Ik dacht eerst dat het een grapje was en reageerde daarom misschien een beetje koel. Toen ik me realiseerde dat ik echt gewonnen had heb ik snel gemaild om te laten weten dat we echt heel blij waren!"

Waar kijk je het meest naar uit? “Het is natuurlijk geweldig dat we onze kinderen ook mee kunnen laten genieten van het prachtige weer en wat je er allemaal kunt zien en doen.”

Wat zijn de plannen daar? "Lekker chillen aan het strand, zwemmen met dolfijnen, snorkelen, klein Curaçao per boot, excursies, kortom te veel om op te noemen. We hebben er zóveel zin in!”

Bekijk de Superprijs van deze maand
Speel bewust