Inloggen & aanmelden

Log in op je Mijn Staatsloterij account om mee te spelen of maak een nieuw account aan.

Log in op Mijn Staatsloterij

Club StaatsloterijClubnieuws

Op deze pagina vind je het laatste Clubnieuws van Club Staatsloterij. Zo lees je bijvoorbeeld leuke achtergrondverhalen van prijswinnaars en kun je alvast bekijken welke Superprijs er binnenkort aankomt of voor welke Direct kans prijzen je kunt gaan meespelen. Veel plezier!

Een greep uit de winnaars van deze week
  • De heer Gerards
  • De heer Flach
  • De heer Buvelot
  • De heer van Rooijen
  • De heer Grimbergen
  • Mevrouw Meij-Peters
  • De heer Beutin
  • De heer Weerman
  • Mevrouw Visser-snijders
  • Mevrouw Verploegen-van Zitteren
  • De heer Verwoerd
  • De heer Vanmaris
  • De heer Groeneveld
  • Mevrouw Koene
Naar Direct kans
Binnenkortbij Club Staatsloterij
16 november 2017Samen naar deOlympische Winterspelen

Gaan jullie in februari helemaal naar PyeongChang in Zuid-Korea om de Olympische sporters aan te moedigen? Inclusief hotels, vluchten, toegangskaarten en zakgeld!

Naar de Superprijs van deze maand
16 november 2017Een gloednieuweiPhone 8

De iPhone 8 heeft zowel de looks als de hersenen: een gloednieuw glazen design, een nog betere camera en de slimste en krachtigste chip ooit. Dat wil je!

Naar Direct kans prijzen van deze maand
Superprijs winnaar aan het woord

Meneer Orta is één van de gelukkige winnaars van een complete Auping boxspring.

Wat dacht je toen je hoorde dat je gewonnen had?
“Joepie, winnen kan toch! Het loont dus écht om mee te spelen met Club Staatsloterij! Altijd gedacht: zoiets overkomt altijd iemand anders en ik win toch nooit. Maar er is dus altijd een kans!”

Wat vind je het leukst aan je prijs?
“Dat het echt totaal onverwacht komt en dat we eindelijk nieuwe bedden krijgen. Het komt ontzettend goed van pas want onze bedden zijn erg aan vervanging toe en om alles te vervangen ben je een hoop geld kwijt. Wat zullen we lekker slapen straks, ik kan niet wachten tot ze in onze slaapkamer staan! Maar eerst gaan we de kleuren nog uitzoeken.”

Bekijk de Superprijs van deze maand
Speel bewust