Inloggen & aanmelden

Log in op je Mijn Staatsloterij account om mee te spelen of maak een nieuw account aan.

Log in op Mijn Staatsloterij

Club StaatsloterijClubnieuws

Op deze pagina vind je het laatste Clubnieuws van Club Staatsloterij. Zo lees je bijvoorbeeld leuke achtergrondverhalen van prijswinnaars en kun je alvast bekijken welke Superprijs er binnenkort aankomt of voor welke Direct kans prijzen je kunt gaan meespelen. Veel plezier!

Een greep uit de winnaars van deze week
  • Mevrouw Neering
  • De heer Looij
  • De heer Pol
  • De heer van oorschot
  • De heer Haring
  • Mevrouw Mill
  • De heer van den Wijngaard
  • De heer de Weert
  • De heer Stevens
  • Mevrouw Hulsebos
  • De heer van Delden
  • De heer Buis
  • Mevrouw van der Heijden
  • De heer jm Schotborg
  • De heer Klootwijk
Naar Direct kans
Binnenkortbij Club Staatsloterij
16 maart 2019Een Quooker Flex kraant.w.v. € 1.985

Pasta koken en thee zetten in een handomdraai: uit de Quooker Flex komt namelijk koud, warm en kokend water. Hartstikke handig!

Naar de Superprijs van deze maand
16 maart 2019Een GoProHERO7 Black actiecamera

Deze actiecamera heeft echt alles in huis voor zeer hoogwaardige foto's en video's. Altijd en overal de vetste opnames maken!

Naar de Direct kans prijzen van deze maand
Winnaar Superprijsaan het woord

Meneer Catsburg is de gelukkige winnaar van 5 Straten Oudejaarsloten t.w.v. € 1.500
Hoe groot was de verrassing?“Pas toen ik de bevestigingsmail ontving, geloofde ik dat ik écht gewonnen had. Ik vond het zeker een leuke prijs, omdat het de periode voorafgaand aan de Oudejaarstrekking een stuk leuker maakt. Fantaseren en voor even leven in een droomwereld.”

Waar droomde je van?"De grootste fantasie was dat ik me voorstelde hoe het zou zijn als ik mijn bestaande woning uit 1910 plat zou gooien. Ik droomde ervan dat ik een volledig nieuwe woning met perfecte indeling neer zou zetten, inclusief een zelfvoorzienende energie-installatie. Hopelijk zie ik deze prijs volgend jaar terug in Club Staatsloterij."

Bekijk de Superprijs van deze maand
Speel bewust