Inloggen & aanmelden

Log in op je Mijn Staatsloterij account om mee te spelen of maak een nieuw account aan.

Log in op Mijn Staatsloterij

Op deze pagina vind je het laatste Clubnieuws van Club Staatsloterij. Zo lees je bijvoorbeeld leuke achtergrondverhalen van prijswinnaars en kun je alvast bekijken welke Superprijs er binnenkort aankomt of voor welke Direct kans prijzen je kunt gaan meespelen. Veel plezier!

Een greep uit de winnaars van deze week
  • De heer Ozbay
  • De heer Sleurink
  • De heer Mijderwijk
  • De heer Rugebregt
  • Mevrouw Smeets
  • Mevrouw van Burk
  • De heer de Groot
  • Mevrouw den Otter
  • De heer Kruizinga
  • De heer Bruurs
  • De heer Berckmoes
  • De heer van der Elst
  • De heer Peters
  • De heer Duin-berteling
  • De heer Lamboo
Naar Direct kans
Binnenkortbij Club Staatsloterij
25 mei 2021Waanzinnige Oranje-specialmet te gekke prijzen

Vanaf 25 mei vieren we de eerste Oranje-special. Wat je allemaal kan winnen houden we nog even geheim...

Naar de Superprijs van deze maand
25 mei 2021Houd Club Staatsloterijin de gaten!

In deze bijzondere spelcyclus maken we je blij met de leukste prijzen. Wat hoop jij deze maand allemaal te winnen?

Naar de Direct kans prijzen van deze maand
Winnaar Superprijsaan het woord

Meneer Van de Weghe was de gelukkige winnaar van € 5.000 belastingvrij.
Wat vind je het leukst aan de prijs?"Het leukste vind ik dat ik zelf kan beslissen waar ik het geld aan uitgeef. Daar ga ik op m'n gemak over nadenken, maar ik denk dat ik het ga besteden aan een verre fietsreis, als dat weer kan."

Waarom deed je mee voor deze Superprijs?“Ik had niet gedacht te winnen, omdat er altijd iemand anders wint. Maar ik won dus toch, geweldig!"

Wat ga je doen met het geld?"Naast die fietsreis, ga ik zeker ook een feest geven voor al mijn vrienden. Dat moest ik door corona al twee keer uitstellen.”

Bekijk de Superprijs van deze maand
Speel bewust