Inloggen & aanmelden

Log in op je Mijn Staatsloterij account om mee te spelen of maak een nieuw account aan.

Log in op Mijn Staatsloterij

Club StaatsloterijClubnieuws

Op deze pagina vind je het laatste Clubnieuws van Club Staatsloterij. Zo lees je bijvoorbeeld leuke achtergrondverhalen van prijswinnaars en kun je alvast bekijken welke Superprijs er binnenkort aankomt of voor welke Direct kans prijzen je kunt gaan meespelen. Veel plezier!

Een greep uit de winnaars van deze week
  • De heer Koster
  • De heer de Jonge
  • De heer van Ginneken
  • De heer Leliveld
  • Mevrouw Mijnsbergen
  • De heer Lagerweij
  • De heer Meuldijk
  • Mevrouw van der Hall
  • De heer Vlaanderen
  • De heer van Herpt
  • De heer Termeer
  • De heer Patty
  • Mevrouw Penninkhof
  • De heer Verboom
Naar Direct kans
Binnenkortbij Club Staatsloterij
16 december 2019Een Straat Staatsloten voor 15 trekkingen in 2020

Elke maand weer is het niet de vraag of je gewonnen hebt, maar hoeveel je gewonnen hebt. Want met een Straat Staatsloten heb je gegarandeerd prijs. Veel geluk!

Naar de Superprijs van deze maand
16 december 2019De allernieuwsteiPhone 11 Pro

Maak kennis met de jongste alleskunner uit de iPhone familie: de iPhone 11 Pro. Gebruik een smartphone als nooit tevoren. Deze is nog mooier, beter en sneller!

Naar de Direct kans prijzen van deze maand
Winnaar Superprijsaan het woord

Meneer Singeling was de gelukkige winnaar van de elektrische Vespa scooter.
Wat vind je het leukste aan de prijs?
"Toen ik de Superprijs zag, heb ik direct al mijn punten ingezet. Als je een scooter wil, dan moet het namelijk een Vespa zijn. Alles of niets!"

Wat dacht je toen je hoorde dat je gewonnen had?

“Ik was vergeten dat ik meegespeeld had, dus het duurde even voordat ik besefte dat ik echt die geluksvogel ben."

Waar ga je het liefst naartoe op je nieuwe Vespa?
"Ik ben van plan het polderlandschap rondom Leiden te ontdekken en de kuststreek bij Noordwijk. Hopelijk met een lekker zonnetje."

Bekijk de Superprijs van deze maand
Speel bewust