Inloggen & aanmelden

Log in op je Mijn Staatsloterij account om mee te spelen of maak een nieuw account aan.

Log in op Mijn Staatsloterij

Club StaatsloterijClubnieuws

Op deze pagina vind je het laatste Clubnieuws van Club Staatsloterij. Zo lees je bijvoorbeeld leuke achtergrondverhalen van prijswinnaars en kun je alvast bekijken welke Superprijs er binnenkort aankomt of voor welke Direct kans prijzen je kunt gaan meespelen. Veel plezier!

Een greep uit de winnaars van deze week
  • De heer Mujanovic
  • De heer Nomden
  • Mevrouw Ang
  • Mevrouw Vitalis
  • De heer Bijaoui
  • Mevrouw Korthuis
  • De heer van der Krift
  • De heer Thijs
  • De heer de Gids
  • De heer Damhuis
  • De heer van Rooijen
  • De heer kaptein
  • De heer Vos
  • De heer Schreuders
  • Mevrouw Meijer-scholten
Naar Direct kans
Binnenkortbij Club Staatsloterij
16 januari 2019 € 5.000 belastingvrij

Een metamorfose van je interieur, die vakantie waar je al zo lang van droomt of... Met 5.000 euro op je bankrekening is de keuze aan jou!

Naar de Superprijs van deze maand
16 januari 2019Een Samsung Galaxy Tab S4

Deze compacte tablet van Samsung is ideaal voor thuis en onderweg. Eindeloos tekenen, typen, browsen, werken, streamen en meer!

Naar Direct kans prijzen van deze maand
Winnaar Superprijsaan het woord

Meneer Stoker is de gelukkige winnaar van een reis naar Zuid-Afrika voor 2 personen t.w.v. €4.985

Hoe groot was de verrassing?
“Het heeft een week geduurd voor ik besefte dat het écht waar was: dat ik een reis naar Zuid-Afrika gewonnen had. Ik kon het niet geloven en het was een groot feest!"

Wat verwacht je van de reis?
“We zijn heel benieuwd hoe Zuid-Afrika ons zal bevallen, maar de reis wordt hoe dan ook onvergetelijk. Zo'n safaritrip staat namelijk heel hoog op mijn bucketlist.

En we zijn afgelopen april getrouwd, dus deze vakantie wordt een super huwelijksreis voor ons!"

Bekijk de Superprijs van deze maand
Speel bewust