Inloggen & aanmelden

Log in op je Mijn Staatsloterij account om mee te spelen of maak een nieuw account aan.

Log in op Mijn Staatsloterij

Op deze pagina vind je het laatste Clubnieuws van Club Staatsloterij. Zo lees je bijvoorbeeld leuke achtergrondverhalen van prijswinnaars en kun je alvast bekijken welke Superprijs er binnenkort aankomt of voor welke Direct kans prijzen je kunt gaan meespelen. Veel plezier!

Een greep uit de winnaars van deze week
  • De heer Keur
  • Mevrouw van Schoot
  • De heer Geertsema
  • De heer Jansen
  • De heer Beltman
  • De heer Keskin
  • Mevrouw Geurse
  • De heer Farkas
  • De heer Ouabdeslam
  • De heer Kerkstra
  • De heer van de Sande
  • De heer Deudekom
  • Mevrouw Posthuma
  • De heer Pikkaart
  • Mevrouw van Dongen
Naar Direct kans
Binnenkortbij Club Staatsloterij
16 februari 2020Een Boseentertainment system

Dit Bose home-cinemasysteem heeft 5 draadloze luidsprekers waarmee je optimaal kunt genieten van je favoriete films en muziek.

Naar de Superprijs van deze maand
16 februari 2020Een Driving Experienceop Circuit Zandvoort

Als je een Driving Experience doet dan mag je zelf rijden in een Porsche 911 en een Formule RP1. Win jij dit arrangement voor 2 personen?

Naar de Direct kans prijzen van deze maand
Winnaar Superprijsaan het woord

Meneer Singeling was de gelukkige winnaar van de elektrische Vespa scooter.
Wat vind je het leukste aan de prijs?
"Toen ik de Superprijs zag, heb ik direct al mijn punten ingezet. Als je een scooter wil, dan moet het namelijk een Vespa zijn. Alles of niets!"

Wat dacht je toen je hoorde dat je gewonnen had?

“Ik was vergeten dat ik meegespeeld had, dus het duurde even voordat ik besefte dat ik echt die geluksvogel ben."

Waar ga je het liefst naartoe op je nieuwe Vespa?
"Ik ben van plan het polderlandschap rondom Leiden te ontdekken en de kuststreek bij Noordwijk. Hopelijk met een lekker zonnetje."

Bekijk de Superprijs van deze maand
Speel bewust